Intrebari si raspunsuri in lumina intelegerii Islamului


Profetul lui Allah (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa) a spus: "Cu adevarat, v-am lasat voua Cartea lui Allah si Traditiile Mesagerului Sau. Daca le veti respecta nu o sa va rataciti niciodata."

duminică, 9 septembrie 2012 | |

Este permis sa smulgem parul dintre sprancene?

Invatatii spun ca zona dintre sprancene nu este considerata a fi parte din sprancene, deci nu este interzis sa se smulga parul din mijloc, dintre sprancene.
Ceea ce nu este permis, insa, pentru o femeie, este sa se infrumuseteze prin a-si smulge,rade sau tune sprancenele, doar in cazul in care acestea devin foarte lungi, si o deranjeaza (adica ii fac rau) devenind daunatoare (ii intra in ochi sau nu poate vedea). In cazul acesta are voie sa indeparteze ceea ce este daunator, dar nu ceea ce nu este frumos.

Lauda lui Allah, acum sunt foarte multe optiuni pe piata, unde poti folosi apa oxigenata sau alte substante care iti pot face sprancenele de o culoare cu pielea, pentru ca, asadar, oxigenarea sprancenelor este permisa.

Ne-a fost interzis sa ne indepartam parul sprancenelor prin smulgere, tundere sau radere, dar despre oxigenare nu este nimic specificat in acest sens.


Share/Bookmark

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...