Intrebari si raspunsuri in lumina intelegerii Islamului


Profetul lui Allah (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa) a spus: "Cu adevarat, v-am lasat voua Cartea lui Allah si Traditiile Mesagerului Sau. Daca le veti respecta nu o sa va rataciti niciodata."

duminică, 12 februarie 2012 | |

Cum putem ajuta la indepartarea riscului perpetuarii sarbatoriri Valentine's day in societatea islamica?


Iata cateva sfaturi care pot conduce la indeparetarea acestui rau din societatile islamice:
1. Cel care are posibilitatea ar trebui sa discute urgent cu cei care tin slujbele in mosqei pentru a-i avertiza pe oameni.Trebuie explicate aceste chestiuni imamilor si sa li se spuna cand este aceasta zi sarbatorita.Trebuie sa le dea o copie a deciziei luata de comitetulde fatwa si a verdictelor marilor invatati precum Shaykh Muhamamd ibn Saalih ibn ‘Uthaymeen Allah sa aiba mila de el.Fiecare persoana trebuie sa faca acest efort si sa anunte imamul din mosqeea apropiata.

2-Fiecare profesor trebuie sa prezinte realitatea acestei sarbatori si sa-si averitzeze studenti despre ea. Ei vor fi intrebati intr-o zi de catre Allah.Trebuie sa le explice ca este haram si sa le arate fatwa comitetului.

3-Fiecare persoana trebuie sa-si atentioneze familia sa sta departe de aceasta sarbatoare.Daca are frati sau suriori la scoala sa le spuna sa dea mai departe informatiile despre aceasta.

Ii cerem lui Allah sa ne protejeze pe noi musulmani de tentatii si de orice rau care vine din noi sau din exterior, pentru ca El este Cel care Aude Totul si EL este Cel care ne Raspunde rugilor noastre.Fie ca Allah sa trimita binecuvantari asupra profetului Mohammad si asupra familiei lui si a companionilor


Share/Bookmark

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...